Activiteiten

Wijnproeverij

Evenementen

Vrijwilligers

Elke eerste zondag van de maand is het proeflokaal van 14:00 uur tot 17:00 uur geopend voor het proeven en kopen van onze Frysling wijnen. In het honderdtwintig jaar oude woudhuisje bevindt zich een sfeervol proeflokaal. In de zomermaanden is er een ruim terras. Wil je liever op een ander moment langskomen of van een rondleiding door de wijngaard en aansluitend een wijnproeverij genieten? Lees dan verder voor de mogelijkheden.

Let op! De open zondag, zoals we deze al jaren doen, kunnen we in verband met de huidige Corona maatregelen niet door laten gaan.
Vanwege de beperkte ruimte in ons proeflokaal is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. We hebben daarom besloten om in de periode van 1 oktober t/m 31 maart, alleen op afspraak open te zijn voor wijnverkoop.

Houd voor de actuele informatie onze website en/of social media in de gaten.

Wijnproeverij

Tijdens de rondleiding geven wij u een kijkje achter de schermen van onze mooie wijngaard. Wij nemen u mee tussen de wijnranken en vertellen u alles over Nederlandse wijnbouw en onze Frysling wijnen. Kom meer te weten of de historie, de verschillende druivensoorten en hun eigenschappen. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur waardoor er voldoende tijd is om al uw vragen te stellen en 3 van onze Frysling wijnen te proeven.

Een rondleiding en proeverij is gedurende het hele jaar mogelijk voor groepen vanaf 10 personen (€17,50 p.p.). Voor kleinere groepen geldt een vast (totaal)bedrag van €175,-. Voor groepen groter dan 25 personen kunt u vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken (06-46658884).

Wij zien uw boeking graag tegemoet.

Reserveer nu

Lalala

Evenementen

Onze locatie is uitermate geschikt voor groepen. Hierdoor is het mogelijk om, ook op anderhalve meter afstand, evenementen te organiseren. Te denken valt aan een rondleiding en proeverij, maar ook een vergadering met lunch of diner.

Wijn & Spijs - Van 19 tot en met 22 september 2019 organiseerden we samen met Restaurant ‘t Havenmantsje uit Harlingen een unieke Wijn & Spijs beleving. Midden in de wijngaard zorgden Marco Poldervaart, Jouke Piet Drijfhout en Evert Kookt voor tien bijzondere gerechten van (vooral) lokale producten. De gerechten waren volledig afgestemd op de (h)eerlijke Frysling wijnen waardoor het een perfecte combinatie was. Tussen de gangen door namen we de gasten mee door de wijngaard en vertelden we over de Frysling wijnen en wijnbouw in Nederland.

Picknick - Op 1 juni 2020 organiseerden we samen met Jouke Kookt een picknick tussen de druivenstokken. In het proeflokaal stond voor iedereen een goed gevulde verrassingstas klaar. Door de wijngaard stonden picknicktafels verspreid, maar op een kleedje genieten was ook mogelijk. Gegarandeerd een unieke belevenis!

Wil je op de hoogte blijven voor vergelijkbare evenementen in de toekomst? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer

Vrijwilligers

Wij delen onze bijzondere plek graag om verbinding te maken. Daardoor zijn onze Frysling wijnen het resultaat van aandacht en ontmoetingen, want alleen kunnen we het niet. Allerlei vrijwilligers helpen ons met het onderhouden van de wijngaard. Door het jaar heen kunnen we hulp gebruiken bij verschillende activiteiten, zoals stammen poetsen, ontbladeren, trosdunnen, netten ophangen, snoeien, oogsten en nog veel meer. Na de noeste arbeid is er natuurlijk tijd om te genieten van een koel glas Frysling wijn!

Wilt u ook graag een keer meehelpen in de wijngaard? Wilt u ervaren hoe een dag bij de Frysling eruit ziet? Wilt u in het najaar samen met ons de druiven oogsten? Dat kan! Neem via dit formulier contact met ons op.

Volg ons ook op Instagram!