Afbeelding van de wijngaard

Ervaar de Frysling

Afbeelding van de wijngaard

Evenementen

Bij Wijngaard de Frysling gaan we verder dan enkel het aanbieden van een rondleiding en wijnproeverij; wij willen onze plek delen en daarom is het mogelijk om ons nieuwe proeflokaal af te huren en zelf unieke evenementen te organiseren!

Ons nieuwe proeflokaal, dat ruimte biedt aan 40 gasten, is de ideale locatie voor verschillende bijeenkomsten. Er is namelijk enorm veel mogelijk: van een intieme privé-wijnproeverij vanaf 12 personen die wij verzorgen tot het zelf organiseren van een inspirerende workshop, een productieve vergadering of een dynamische teambuildingsdag. Dit alles midden in de natuur met vrij zicht op de wijngaard!

We zijn trots op onze samenwerkingen met onder andere diverse topcateraars, die met hun culinaire creaties elk evenement naar een hoger niveau tillen. En we brengen je graag met hen in contact! Daarnaast hebben we tal van tips en contacten voor het creëren van een dagvullend programma. Denk aan wadlopen, kruiden plukken, overnachten op loopafstand en zo nog veel meer!

En vanaf voorjaar 2025 is het mogelijk om te trouwen op onze idyllische wijngaard. Stel je eens voor: het jawoord geven midden tussen de wijnranken, met de zonsondergang als achtergrond. We bieden jullie de vrijheid om jullie droombruiloft tot in de puntjes te plannen en te realiseren.

Voor meer informatie, een privé rondleiding of om jullie evenement te bespreken, nodigen we je uit om contact op te nemen met Jantiene.

Samen maken we van elk evenement een waardevolle herinnering!

Wij bieden enkel onze locatie aan en hebben geen team van horecamedewerkers. Ons proeflokaal is te huur vanaf september 2024 en beschikt over een keuken, audiovisuele apparatuur en standaard horeca benodigdheden.

Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Houd voor de meest actuele informatie onze Facebook en Instagram in de gaten. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Volg ons ook op Instagram!

Afbeelding van onze Instagram
Afbeelding van onze Instagram
Afbeelding van onze Instagram
Afbeelding van onze Instagram
Afbeelding van onze Instagram
Afbeelding van onze Instagram