Wijn & Spijs beleving Fryslân

 

Van 19 tot en met 22 september 2019 zorgden Restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen en Wijngaard de Frysling in Twijzel voor een gastronomische samensmelting middels een unieke Wijn&Spijs beleving. Het was een ware beleving! Wil je op de hoogte blijven voor het geval we een vergelijkbaar event nog een keer organiseren? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wat kon je verwachten? Bekijk het filmpje

AFTERMOVIE

 

Midden in de wijngaard in Twijzel, laten Meesterkok Marco Poldervaart, Jouke Piet Drijfhout en Evert Kookt van ‘t Havenmantsje u 10 gerechten van vooral lokale producten proeven. De gerechten zijn een perfecte wijnspijs combinatie, volledig afgestemd op de (h)eerlijke Frysling wijnen.

Tussen de gangen door nemen wijngaardeniers Douwe en Jantiene Broersma je mee door de wijngaard en vertellen ze gepassioneerd over hun Frysling wijnen en wijnbouw in Nederland.

Ella & her man, twee muzikale zielen die elkaar versterken zodra de eerste toon wordt ingezet, winnaars van de zilveren Anjer 2018.

De perfecte combinatie voor een na-zomer avond die je niet wil missen!