Wijn & Spijs beleving Fryslân

Restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen en Wijngaard de Frysling in Twijzel zorgen voor een top gastronomische samensmelting van 18 tot en met 22 september met een unieke Wijn&Spijs beleving Fryslân. Een eenmalig evenement dat je niet mag missen!

Midden in de wijngaard in Twijzel, laten Marco Poldervaart, Jouke Piet Drijfhout en Evert Kookt van ‘t Havenmantsje u meerdere (10) gerechten van vooral lokale producten proeven. De gerechten zijn volledig afgestemd op de (h)eerlijke Frysling wijnen, voor een perfecte wijnspijs combinatie.

Tussen de gangen door nemen wijngaardeniers Douwe en Jantiene Broersma je al wandelend door de wijngaard mee en hoor je meer over wijnbouw in Nederland in het algemeen en vertellen ze gepassioneerd over hun Frysling wijnen.

Ella & her man verzorgen de muzikale omlijsting. Deze combinatie maakt dat het een perfect na-zomer avond wordt, die je niet wil missen!

Restaurant ‘t Havenmantsje in Harlingen is één van Frieslands beste restaurants. Wijngaard de Frysling in Twijzel is in 2018 uitgeroepen tot beste wijngaard van Nederland en België.

Het diner vangt alle avonden aan om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Van vrijdag tot en met zondag is er ook gelegenheid om te lunchen (12.00-14.00 uur).

De prijs per persoon bedraagt 75 euro all-in voor diner en 40 euro voor lunch. Tickets zijn te bestellen via Eventbrite: Lunch / Diner. Via deze link ga je naar de Facebookpagina van het evenement en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in aanloop naar de Wijn & Spijs Beleving Fryslan.