Wijn & Spijs

 

Exclusief wijnmakers diner op 6 december 🍽

De opvolger van de beste mousserende wijn van Nederland in 2018 is weer beschikbaar, dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Tijdens een exclusief wijnmakers diner lanceren we feestelijk de nieuwe Brûswyn brut. En jij kan meeproeven!

Joukekookt is deze speciale avond onze chef en brengt Wad en Wouden op de mooiste manier samen. Een lokaal diner met 7 verrassende gerechten begeleid met bijpassende Frysling wijnen. 🥂

Treuzel niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Wanneer: vrijdag 6 december
Tijd: 18:00 uur
Prijs: 99,- inclusief wijnarrangement
Waar: Wijngaard de Frysling, Egypte 7, Twijzel
Plek voor max. 16 personen
Opgave: info@joukekookt.nl


Wijn & Spijs Beleving Fryslan

Van 19 tot en met 22 september 2019 zorgden Restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen en Wijngaard de Frysling in Twijzel voor een gastronomische samensmelting middels een unieke Wijn&Spijs beleving. Het was een ware beleving! Wil je op de hoogte blijven voor het geval we een vergelijkbaar event nog een keer organiseren? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsgierig? Bekijk hier het Aftermovie filmpje

AFTERMOVIE

Midden in de wijngaard in Twijzel, laten Meesterkok Marco Poldervaart, Jouke Piet Drijfhout en Evert Kookt van ‘t Havenmantsje u 10 gerechten van vooral lokale producten proeven. De gerechten zijn een perfecte wijnspijs combinatie, volledig afgestemd op de (h)eerlijke Frysling wijnen.

Tussen de gangen door nemen wijngaardeniers Douwe en Jantiene Broersma je mee door de wijngaard en vertellen ze gepassioneerd over hun Frysling wijnen en wijnbouw in Nederland.

Ella & her man, twee muzikale zielen die elkaar versterken zodra de eerste toon wordt ingezet, winnaars van de zilveren Anjer 2018.

De perfecte combinatie voor een na-zomer avond die je niet wil missen!