Links

Op deze pagina vindt u links naar diverse websites van bedrijven waarmee wij samenwerken en/of waar u onze wijnen kunt tegenkomen.

♦ We zijn officieel Clublid 2018 van Leeuwarden Fryslân 2018. Leeuwarden is uitgeroepen tot de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Dit is een eenmalige en unieke gebeurtenis voor Leeuwarden en Fryslân. De Frysling als MKB-bedrijf sponsort deze gebeurtenis.

♦  Stichting RegioMarketing Toerisme is een bundeling van toeristische ondernemersgroepen, samenwerkingsverbanden en initiatieven uit de zes gemeenten: Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel.

♦  Genieten van eten en drinken in een omgeving met historische allure. Dat kan in Esonstad bij het Friese Oostmahorn, grenzend aan Nationaal Park Lauwersmeer. De Waegh Brasserie schenkt Frysling wijnen bij o.a. het streekmenu.

♦  Camping De Wedze is een nieuwe mini-camping aan de Wedze in Twijzel, op steenworp afstand van de Frysling.

♦  Frysling wijnen zijn ook verkrijgbaar bij ambachtelijke slager; Bakker uw Slager in Leeuwarden. De wijnen passen heerlijk bij een mals stukje vlees of kip.

♦  Met Verve is een winkel in teken- en kunstschildersmaterialen in Leeuwarden en levert de materialen en ezels voor de creatieve workshop op de Frysling.

♦  Zuivelhoeve Drachten heeft een uitgebreid assortiment aan lekkere verse producten. Naast een breed assortiment Hollandse kazen kunt u hier ook terecht voor de mooiste buitenlandse kazen, vers gebrande noten, streekproducten (waaronder Frysling wijnen) en allerlei andere lekkernijen.

♦  De B&B BinnenInn bied hun gasten ook Frysling wijnen aan.

♦  Consumenten kunnen terecht bij de Silersshop in Grou voor een breed assortiment (400) wijnen, bijzondere whisky’s (300) en vele nieuwe en oude distillaten uit binnen- en buitenland, waaronder verschillende Frysling wijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en Marck en Bart denken graag met u mee.

♦  Kaasboerderij Ameland, gelegen net buiten Hollum, is hét adres voor een uitgebreid assortiment ambachtelijk boeren ijs,  heerlijke kaas, Frysling wijnen en leuke souvenirs.