Links

Op deze pagina vindt u links naar diverse bedrijven waarmee wij samenwerken en/of waar u onze Frysling wijnen kunt drinken/aanschaffen.

♦  Bij de volgende restaurants wordt Frysling wijn geschonken; Post Plaza, Brasserie Maria Louise, De Heeren van HarinxmaDe Vrijheid, Ons Harlingen, Grand Café de Waegh Dokkum, ’t Golfje Terschelling, Restaurant Bentinck, Restaurant Alacarte – Prinsenhof , De Paskamer en Restaurant L’invité

♦  Consumenten kunnen terecht bij de Silersshop in Grou voor een breed assortiment (400) wijnen, bijzondere whisky’s (300) en vele nieuwe en oude distillaten uit binnen- en buitenland, waaronder verschillende Frysling wijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en Marck en Bart denken graag met u mee.

♦  Alle Frysling wijnen zijn bij Drankenspeciaalzaak Jelle in Leeuwarden verkrijgbaar. Als liefhebbers van drank weten zij de oorsprong van de dranken die ze verkopen en verkopen alleen het beste. Ze kunnen je hier uitgebreid over adviseren en laten proeven zodat jij de beste keuze maatk. Doordat ze het grootste assortiment van Leeuwarden hebben, is er altijd iets wat bij jou past.

♦  Bij deze online leveranciers van kwaliteitswijnen kun je ook Frysling wijnen bestellen; Bovino en Meerwijnvoorvrouwen.

♦  Frysling wijnen zijn ook verkrijgbaar bij ambachtelijke slager; Bakker uw Slager in Leeuwarden. De wijnen passen heerlijk bij een mals stukje vlees of kip.

♦  Met Verve is een winkel in teken- en kunstschildersmaterialen in Leeuwarden en levert de materialen en ezels voor de creatieve workshop op de Frysling. Op afspraak kunnen hier ook wijnen worden afgehaald.

♦  Catering & partyservice Onder de Luifel is pas tevreden als u héél tevreden bent, én levert dus ook (h)eerlijke Frysling wijnen.

♦ We zijn officieel Clublid 2018 van Leeuwarden Fryslân 2018. Leeuwarden is uitgeroepen tot de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Dit is een eenmalige en unieke gebeurtenis voor Leeuwarden en Fryslân. De Frysling als MKB-bedrijf sponsort deze gebeurtenis.