Klantenservice

Verzendkosten & betaalmethode1. Verzendkosten
Voor alle bestellingen tot 10 kg betaalt u € 8,75 verzendkosten.Verzendkosten zijn inclusief BTW
2. Levertijd
De Frysling probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Wij gebruiken PostNL voor het bezorgen van uw bestelling.
3. Ophalen
Uiteraard bent u altijd van harte welkom om uw Frysling wijnen in Twijzel te komen halen. Wanneer u van te voren belt, zorgen wij dat de wijnen klaar staan. Een perfecte gelegenheid om een aantal andere wijnen te zien en eventueel te proeven, en om door de wijngaard te wandelen.
4. Vooruitbetalen
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer IBAN: NL 86 KNAB 0255 3878 14 t.n.v.: Wijngaard De Frysling

Wat te doen bij annuleren of retourneren

5. Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien De Frysling reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).
6. Retourneren
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. De Frysling zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan De Frysling kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan De Frysling heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

Wijngaard De Frysling
Egypte 7
9286 EX Twijzel