Gastenverblijf

 

Is kamperen voor u te primitief, maar gruwelt u van hotels?

Boek nu een bijzondere ervaring in ons authentieke Friese woudhuisje uit het jaar 1900, welke midden in de wijngaard staat en ingericht is als gastenverblijf. Terug naar rust en eenvoud op de noordelijkste wijngaard van Nederland. Slapen in een authentieke bedstee en hout sprokkelen voor de houtkachel. Voel, proef en ruik het leven uit de vorige eeuw. Maak gerust uw eigen kampvuur om ’s avonds lang buiten te kunnen genieten.

Het huisje  bestaat uit een eetkeukentje, een zit-slaapkamer en een eenvoudige badkamer. Als er geen proeverijen zijn staat het proeflokaal ook tot uw beschikking. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle buitenfaciliteiten.

Ontdek de mooie noordelijke Friese Wouden met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Geniet van de rust van het platteland en maak een wandeling door de 1,5 ha grote wijngaard.

Ook ideaal voor kunstenaars, schrijvers, theatermakers, musici of andere mensen die in een landelijke omgeving inspiratie op willen doen. Ook leuk om deelname aan één van onze activiteiten te combineren met een korte vakantie!

En verder:

– Ruime parkeergelegenheid

– Volop privacy door de eigen toegang

– Privé terras op het Zuid/Zuidwesten.

– Inclusief gebruik van handdoeken en beddengoed

– Centraal gelegen tussen Leeuwarden en Groningen. Binnen 20 min bent u bij het Lauwersmeergebied en in 15 min staat u in het centrum van historisch Dokkum.

 

Prijsoverzicht:

3 dagen / 2 nachten                 140  euro    + optioneel fles Frysling wijn naar keuze bij aankomst voor €10 (ipv €12)

4 dagen / 3 nachten                 160  euro     + idem

5 dagen / 4 nachten                 190  euro    + idem

6 dagen / 5 nachten                 230  euro    + idem

7 dagen / 6 nachten                 270 euro     + idem

1 week                                          300 euro    + gratis fles Frysling wijn naar keuze bij aankomst

2 weken                                       500 euro    + gratis fles Frysling wijn naar keuze bij aankomst

 

* Prijzen zijn voor het gehele gastenverblijf. Verblijf is geschikt voor 2 personen eventueel met 2 jonge kinderen. Voor grotere kinderen en/of meer volwassenen staat het u vrij om een tent naast het huisje te plaatsen.

** Prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting

*** Prijzen zijn exclusief €40 schoonmaakkosten

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of reservering. U kunt hiervoor ook gebruik maken van ons contactformulier.