Activiteiten

Op wijngaard de Frysling kunt u volop genieten van verschillende op maat gemaakte arrangementen. Wij verzorgen rondleidingen, wijnproeverijen, wandeltochten, plukdagen voor familie, vrienden en/of collega’s. Ook kunt u deelnemen aan buitenschilderdagen of andere workshops.  De verschillende opties en mogelijkheden vindt u hieronder of neem contact met ons op. Wij denken daarbij graag met u mee! Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Proeflokaal OPEN elke 1e zondag van de maand

Elke 1e zondag van de maand is het proeflokaal van 14:00 tot 17:00 uur geopend voor verkoop van Frysling wijnen. We hebben in het woudhuisje een speciaal proeflokaal met houtkachel waar het gezellig toeven en proeven is.


MEEHELPEN?

Wilt u graag een keer meehelpen in de wijngaard om te ervaren hoe een dag bij de Frysling eruit ziet? Dat kan!

Door het jaar heen kunnen we hulp gebruiken bij verschillende activiteiten, denk hierbij aan; blad dunnen, stammen poetsen, netten ophangen, nieuw experiment waarbij we ‘zakjes’ om de trossen doen, oogsten, snoeien en nog veel meer.

Wil jij graag een keer meehelpen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel Jantiene (06-46658884)


De Frysling is aanwezig bij meerdere evenementen dit jaar. Mis het niet!